Pep ‘Botifarra’, Ovidi Twins, Feliu Ventura, Òscar Briz i Clara Andrés protagonitzen el primer cicle VAM!-Espai Rambleta

L’Espai Rambleta estrena una nova sèrie de concerts organitzats per la Valencian Music Association, i amb la col•laboració de Cerveses Ambar, que donarà a conéixer el treball de músics valencians.

A partir del pròxim 28 de febrer, Espai Rambleta acollirà un nou cicle musical destinat a difondre el treball dels artistes més destacats del panorama valencià.

Es tracta d’una sèrie de concerts organitzats per la Valencian Music Association, col•lectiu format per cinc empreses valencianes de management i producción musical (LaCasaCalba, MésdeMil, Metrònom, Pro21cultural i Suport Produccions), que es va crear per a donar visibilitat als artistes valencians i el gran moment d’efervescència creativa que travessen. El cicle compta amb el suport de l’empresa de cerveses Ambar.

Pep Gimeno ‘Botifarra’ (amb la banda de Canals) + Ovidi Twins. Divendres, 28 febrer
El cicle començarà amb el gran protagonista de la música tradicional valenciana, Pep Gimeno ‘Botifarra’ el qual, acompanyat del seu grup habitual i de la Banda Municipal de Canals, presentarà l’espectacle «Botifarra a banda» amb què està arrassant en la Comunitat Valenciana.
‘Botifarra’ compartirà escenari amb els Ovidi Twins, un grup que fusiona estils tan diversos com la cançó d’autor, el reggae, el punk i el cabaret i que acaba de publicar el seu tercer disc, un treball carregat d’humor i surrealisme dedicat als animals que ens envolten i als que habiten al nostre interior.

pep el botifarra

Ovidi_twins_b_sandra-sasera

Feliu Ventura, 20 anys. Divendres 25 d’abril
La segona entrega del cicle correrà a càrrec d’un altre xativí: Feliu Ventura, un artista que ha complit 20 anys de carrera musical i que, per a celebrar-ho, ha publicat un disc de versions, cançons i homenatges als artistes que han marcat la seua trajectòria.
Aquest treball porta el nom de ‘Referents’ i serà presentat de manera exclusiva en este concert a La Rambleta amb una banda de músics creada per a l’ocasió i amb la participació d’alguns artistes que han acompanyat a Ventura tots aquestos anys.

Feliu_Ventura

Òscar Briz + Clara Andrés. Divendres 23 de maig
El darrer concert de la primera entrega d’aquest cicle també estarà protagonitzat per Òscar Briz i Clara Andrés, dos cantautors que vindran a presentar els seus nous treballs discogràfics.

11_OscarBriz_foto_L-J_roberts

clara_andres_B

Són les primeres entregues d’un cicle que continuarà després de l’estiu amb noves propostes que pretenen establir un itinerari musical i destacar el bon estat de salut que travessa la música valenciana.

Entrades a la venda. 10 euros (Abonament, 22 euros)