202328ene19:30Andreu Valor en directo

Información

Andreu Valor celebra 15 anys de trajectòria musical al Teatre Micalet
El cantautor Andreu Valor compartirà ‘El pas del temps. 15 anys i algunes amistats’ amb artistes com Pepa Cases, Mireia Vives o Borja Penalba, entre altres.

El cantautor Andreu Valor commemora, en aquest únic concert, els seus 15 anys en solitari als escenaris. Una fita simbòlica on recordarà des d’un prisma personal el que ha esdevingut aquesta decisió i com ha evolucionat en aquest període vital, desgranant un repertori variat en el temps, matisat en aquesta efemèride i que comptarà amb diverses col·laboracions que el mateix cantautor ha elegit a consciència per admiració i vincle en aquesta història.

El nom de les deu persones que formaran part d’aquest concert exclusiu són: Borja Penalba, Mireia Vives, Hugo Mas, Pepa Cases, Samuel Reina, Laura Esparza, Josu Miró (Joe Pask), Pepiu de Castellar i els incondicionals Blai A. Vañó i Hèctor Tirado, productors i músics dels últims treballs del cantautor.

Aquest concert exclusiu es podrà gaudir al Teatre Micalet el dissabte 28 de gener a les 19.30 hores. Més informació i entrades disponibles al web oficial del Teatre Micalet.

Horario

(Sábado) 19:30(GMT+01:00)

Localización

Teatre Micalet

Carrer Mestre Palau, 3, 46008 València, Valencia

Subir